MERSİN / TARSUS - Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi

GELECEĞE UMUT DİK

Okulumuz öğretmenlerinden İngilizce öğretmeni Fatma KARAGÖZLÜ, sınıf rehber öğretmenliği yaptığı öğrencileri ile birlikte bir e-Twinning projesine 28.02.2022 tarihi ile başlamıştır.

Projemiz; öğrencilere çevre konusunda bilinçlendirmek ve gelecek için daha yaşanılır bir dünya bırakmak için neler yapabileceklerini anlatmak için  tasarlanmıştır. Bu bağlamda çevre kirliliği ve dönüşüm konularında çeşitli etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Toplumda bireyden başlayarak çevre kirliliğinin önüne geçmek, farkındalık yaratmak , sürdürülebilir kalkınma bilincini geliştirmek, işbirliği ve grup çalışmalarını teşvik etmek en büyük hedeflerimiz arasında. Düşünsel, iletişimsel , analitik alanları içeren . bilişim ve teknoloji gerektiren alanlarda yeterliliklerini arttırmak amacımız.

Projemiz Tarsus'un  çeşitli liselerinden toplam 10 öğretmen 40 öğrenciyle çalışmalarına başlamıştır. Bizleri okul web sitesindeki haberlerimizden takip edebilirsiniz.

07-03-2022

Yayın: 07.03.2022 - Güncelleme: 07.03.2022 09:31 - Görüntülenme: 583